Home
Simone
Contact
Fotoalbum
Nieuws
Paarden
Diensten
SEquine
Mijn naam is Simone Nije, Ik woon in s'Herenhoeken ik heb in september 2016 mijn 3 jaar durende paardenhouderij opleiding succesvol afgerond op het Edudelta College in Goes. Ik had altijd al als droom om voor mijzelf te beginnen.
Nadat ik klaar was met school kwam er vraag naar of ik een aantal paarden voor mensen wilden gaan rijden. En dit breidde zich steeds meer uit!
In juli 2017 ben ik langs de kamer van koophandel gegaan en heb ik mij ingeschreven als zzp'er onder de bedrijfsnaam; SEquine. Als alles omtrent het rijden en africhten van (dressuur)paarden. Zadelmak maken, africhten, opleiden, uitbrengen in de sport. En uiteindelijk wil ik ook instructie en een stukje handel erbij gaan doen.
Mijn mooiste/ leukste sportherinnering is toch wel dat ik net van de manege af kwam 4 jaar geleden en toen Adios kreeg, en in de B ben begonnen en binnen 3 jaar toch naar het ZZL gereden ben. En daarnaast vind ik het echt heel gaaf dat we ook in 2017 YoungRiders gestart zijn. Naast de dressuur zijn we ook een fanatieke springcombinatie.
Met mijn eigen paard heb ik als doel om uiteindelijk Grandprix te gaan rijden.

Sponsers

Website designed by Peter Nije peternije61@gmail.com tel 06 13583161 Peter Nije